fbpx
simpelweg de tekst

Search Engine Optimization is de naam die wordt gegeven aan alle activiteiten waarmee je probeert jouw site hoger in de rangorde te krijgen in de weergave van zoekmachines, je probeert een positie te bereiken of te versterken.

In de zoekresultaten geeft Google ™ of een andere zoekmachine koppelingen weer naar pagina’s die door hem of haar als gezaghebbend worden beschouwd en relevant zijn voor de zoekopdracht op basis van zoekwoorden.

Autoriteit wordt meestal gemeten door het aantal en de kwaliteit van links van andere webpagina’s te analyseren. Dit betekend simpelweg dat jouw website pagina’s de potentie hebben om hoger te scoren in Google ™ zolang andere websites/pagina’s ernaar verwijzen.

Door ervoor te zorgen dat uw website de juiste beschrijvingen, zoekwoorden, afbeeldingen, links, enzovoort heeft, heb je een veel grotere kans om goed zichtbaar te zijn in organische zoekopdrachten.

-IEDEREEN HEEFT EEN WEBSITE NODIG… BEN JIJ KLAAR VOOR DE JOUWE?-

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs, projecten en branche gerelateerde informatie? Volg dan onze LinkedIn pagina:

Comments
Share
Elaxxlbeheer

Leave a reply