fbpx

Over mij

Waarom ik dit doe.
Waarmee kunnen we je helpen?
De start:

Ik ben begonnen met websites bouwen omdat ik een website nodig had voor een eigen idee, de persoon die in eerste instantie mijn site zou gaan maken was vaak niet bereikbaar en een hoop van mijn wensen waren “niet mogelijk”… dit kon in mijn ogen niet, mijn idee was echt niet iets compleet nieuws en de argumenten waarom het niet zou kunnen waren nogal vaag.
Zodoende ben ik zelf gaan bouwen, het bleek nogal een omvangrijk project en ik begreep dat dit niet zomaar te maken was.
Tijdens dit traject leerde ik ondertussen wel heel goed wat er allemaal bij komt kijken en waar een website aan moest voldoen en zodoende kreeg ik ook steeds vaker de vraag van mensen om mij heen of ik ze misschien kon helpen met het opzetten of aanpassen van hun website.
En zo onstond mijn huidige bedrijf.
Omdat ik erin geloof dat je niet kunt uitblinken in alle aspecten: ontwerp, ontwikkeling, marketing etc. werk ik samen met andere specialisten indien nodig om zo altijd te kunnen voldoen aan jouw wensen!

Benieuwd naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Laat het me weten!

Groeten Nick

Image module
Werkwijze:
PRO ACTIEF
Omdat ik me goed realiseer dat een hoop aspecten omtrent webdesign, ontwikkeling, online marketing etc. voor veel mensen onduidelijk zijn denk ik actief mee. Wat past er het beste bij jouw bedrijf en doelstellingen.
Je hebt me tenslotte niet voor niets benaderd toch?
SPECIALISATIE
Ontwerp, ontwikkeling, hosting, marketing etc. al deze gebieden hebben overlappende punten met elkaar. Je kan ze niet allemaal beheersen, althans niet goed genoeg naar mijn mening. Mede daarom werk ik samen met specialisten op elk gebied, zodat wij kwalitatief goed werk afleveren wat voldoet aan jouw wensen. Hierdoor kunnen wij naar wens aanpassen en opschalen in plaats van steeds eerst een stap terug te moeten doen.
KLANTGERICHT
Het zal je misschien verbazen maar er zijn nog steeds bedrijven die zelf de kaders en richtlijnen willen aangeven bij hun klant. Ik kies ervoor om altijd pro actief mee te denken maar uiteindelijk bepaal jij zelf wat wel en niet past bij jouw bedrijf/doelstellingen.
Wel zo logisch toch?
LANGE TERMIJN
Als er dan een goed en duidelijk plan ligt is het voor beide partijen natuurlijk wel zo prettig als we hier op voort kunnen borduren. Ik streef dan ook altijd naar lange termijn samenwerkingen om met elkaar iets moois neer te zetten!
Reviews:
Een keer koffie drinken?