fbpx

Linkbuilding

SEO
GOED GEVONDEN WORDEN?

Een huisstijl wordt gezien als een van de meeste cruciale marketingonderdelen. Het identificeert en differentieert je als merk ten opzichte van andere merken in de markt. Het draagt ook bij aan een positieve ervaring met jouw product/ dienst, wat een impuls kan geven in de verkoop.

Wat is een zoekwoord?

Een zoekwoord of keyword is een woord dat u in een zoekmachine gebruikt om informatie op internet te vinden. Zoekwoorden worden gebruikt om specifieke inhoud op internet te vinden. Als je bijvoorbeeld informatie wil vinden over het onderwerp ‘webdesign’, voert je dat in op Google (of een andere zoekmachine). Je ziet dan resultaten die dit zoekwoord ‘webdesign’ in de titel of de hoofdtekst van het artikel bevatten. Als u informatie over een bepaald product of dienst wilt vinden, kunt u trefwoorden gebruiken zoals ‘Sony PlayStation 4’ of ‘iPhone’.

Meer weten over zoekwoorden en zoekwoordonderzoek?
Neem contact met ons op per mail of via de contactpagina.

Meer weten over ons? Klik hier.

een laptop op tafel met een blanco document en een boek met pen om te beginnen met het schrijven van content
Image module

Zoekwoordonderzoek

Zoekwoordonderzoek is het proces om erachter te komen welke woorden mensen gebruiken om online naar iets te zoeken. Het doel van dit onderzoek is om erachter te komen wat de meest populaire woorden zijn gerelateerd aan uw bedrijf of product (of iets anders), zodat u ze in uw webpagina’s kunt opnemen. Hierdoor worden uw pagina’s opgemerkt door zoekmachines en is de kans groter dat ze worden gevonden wanneer iemand een zoekopdracht invoert. Het wordt ook gebruikt om websites te helpen hoger te scoren in zoekmachines.

Wil je (goed) gevonden worden dan is zoekwoordonderzoek altijd noodzakelijk.

Hiermee kom je te weten op welke woorden er gezocht worden, waar je kansen liggen en waar je (directe) concurrenten op gevonden worden.

Overweeg jij om zoekwoordonderzoek te (laten) doen? Neem contact met ons op per mail of via de contactpagina voor de mogelijkheden!
Bellen mag uiteraard ook: 030-2692161