fbpx

Ontwikkeling

Wat zijn jouw wensen?

Ontwikkeling

Web/app ontwikkeling is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website, webwinkel of andere web oplossing te maken heeft.

Websites en dergelijke kunnen in principe worden gemaakt in elk systeem , al is dit vaak niet wenselijk en tevens afhankelijk van de wensen van jouw als klant.

Wij werken voornamelijk met WordPress, dit volstaat voor de meeste websites en webshops voor het MKB en dit is makkelijk in te richten en te onderhouden waardoor de kosten overzichtelijk blijven.

Maar ook uitgebreid maatwerk is mogelijk, denk aan bijvoorbeeld Magento voor grotere webwinkels, Laravel voor applicaties of React Native voor (native) apps.

Als alle wensen verwerkt zijn in het ontwerp, dan begin ik met bouwen, als alle feedback verwerkt is en alles naar wens is leveren we het project op en krijg je indien gewenst uitleg over hoe je zelf dingen kunt toevoegen en aanpassen.

Het ontwikkelen van een website is een interessant proces omdat een goede website veel meer is dan alleen een digitaal visitekaartje, we kijken ook naar de juiste structuur, navigatie en gewenste interactie en maken er een of meer ontwerpen op gebaseerd.

Jouw wensen en de potentiele bezoekers staan centraal: hoe gaan we de pagina’s met elkaar verbinden (link structuur), hoe kan de bezoeker gemakkelijk door de site navigeren, welke acties moet hij of zij ondernemen en waarom?

Met deze wensen als de richtlijnen ontwikkelen wij een website die volledig aan jouw eisen voldoet.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.

Wil je meer weten? Neem contact op.

Een webwinkel heeft veel van dezelfde behoeften als het gaat om de juiste structuur en navigatie, maar het grote verschil is natuurlijk dat je wilt dat mensen een aankoop doen!

Omdat dit de basis is van een webshop, is de “customer journey” (nog meer) de kern van het ontwerp.

Door het aankoopproces zo eenvoudig mogelijk te maken met zo min mogelijk stappen, de juiste betaalmethoden enzovoort, creëren wij de basis van jouw webwinkel.

Het categoriseren van producten is een andere (belangrijke) stap: hoe beter we producten categoriseren, hoe gemakkelijker jouw bezoekers zullen vinden wat ze nodig hebben en een aankoop doen.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.

Wil je meer weten? Neem contact op.

Een app is klein computerprogramma voor een smartphone, tablet en soms ook laptop/desktop.

Met een app kan er een bepaalde activiteit worden uitgevoerd, denk aan bankieren, muziek downloaden, chatten of social media.

Er zijn 3 soorten apps: de web-app, de native app en de hybride app. De web-app is een mobiele versie van een website en laat alleen de belangrijke onderdelen zien.

Een native app is een app die voor 1 platform is ontwikkeld (Apple iOS, Android, Windows mobile), dit heeft als nadeel dat het hogere kosten met zich meebrengt omdat je dus per besturingssyteem een app moet ontwikkelen, maar als voordelen dat je maximaal gebruik kan maken van de functionaliteiten van het apparaat, de apps vaak sneller zijn dan hybride apps (omdat ze ontwikkeld zijn voor een specifiek platform) en je toegang hebt tot de smartphone bibliotheek voor gebruik van media.

Een bekende native app is die van Paypal.

Een hybride app combineert beide: de basis is opgebouwd zoals een native app en daarnaast wordt een deel van de inhoud gevuld door een website.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.

Wil je meer weten? Neem contact op.

De huisstijl omvat logo, lettertype, kleuren, vormentaal en is gebaseerd op de identiteit van een bedrijf of organisatie en/of de boodschap die het bedrijf wil uitstralen.

De huisstijl is meestal het eerste wat een (potentiële) klant ziet.

Door al deze elementen logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) consistent te gebruiken in je website, op visitekaartjes, in e-mails, bedrijfskleding etc. zorg je voor herkenbaarheid.

Een goede huisstijl is dus op al deze vlakken een afspiegeling van de identiteit van het bedrijf.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.

Wil je meer weten? Neem contact op.

BASIS

€ 1295,-

een iphone met daarop de opties voor het website basis pakket
EXTRA

€ 1795,-

een iphone met daarop alle opties voor website pakketten
WEBSHOP

€ 1995,-

een iphone met daarop alle opties voor webshop pakketten
Andere wensen?