fbpx

Website

Ontwerp
WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Een goede website is veel meer dan een digitaal visitekaartje, het is een belangrijk onderdeel van jouw marketing. Webdesign is belangrijk omdat het van invloed is hoe gebruikers jouw merk waarnemen.

Zelf bouwen of uitbesteden?

Als ondernemer wil je op de best mogelijke manier je gebruikers aantrekken, je product verkopen of je dienst aanbieden. Om dit te bereiken is goed webdesign onmisbaar. Je kunt proberen zelf aan de slag te gaan, maar het bouwen en vormgeven van websites is een vak. Dit uitbesteden kan misschien voelen als een grote investering, maar je krijgt er veel voor terug. Onderaan de streep levert een goede website op de lange termijn zelfs alleen maar meer op.

Een goed ontworpen website geneert meer traffic en een goede gebruikersinterface verhoogt de conversie. Dit is onze specialisatie en punten waar wij dagelijks mee bezig zijn. Als webdesigner denken we met je mee, op technisch en visueel vlak. We brengen de juiste beleving over, zijn we op de hoogte van de laatste technieken en houden we direct rekening met de vertaling naar smartphones en tablets. En altijd rekening houdend met jouw wensen.

Naast de laptop zit iemand aantekeningen te maken in zijn kladblok, ook dit is een stukje gereedschap dat nit mag ontbreken tijdens het ontwerpen van een website
een laptop met een tweede scherm, dit zijn benodigde gereedschappen voor het ontwerpen van een website

Werkwijze

De gebruiker staat centraal en tijdens een eerste bezoek aan jouw website wil je een goede eerste indruk maken. Daarvoor zijn een aantal onderdelen essentieel: structuur, navigatie, huisstijl, foto, video, tekst en de klantervaring. Op basis van jouw wensen combineren we deze onderdelen tot een webdesign.

Voor een goede structuur en navigatie is het van belang om vooraf te bepalen welke informatie jij aan je bezoekers wilt geven, wat je gebruikers wilt laten ervaren en welke handeling je wilt dat ze uitvoeren. Wanneer we dit samen in een gesprek helder hebben gekregen geven we een aantal structuur- en navigatievoorstellen waar je uit kunt kiezen.

Vervolgens bepalen we het visuele ontwerp op basis van jouw huisstijl. De kleuren, lettertypes en vormen worden op basis van jouw huisstijl geïmplementeerd. Als laatste bepalen we samen of er nog extra’s worden toegevoegd om de bezoeker langer op je website te houden en de ervaring te verbeteren. We betrekken je tijdens het hele proces. Wanneer alle wensen duidelijk zijn maken we een of meerdere voorbeeldontwerpen waaruit jij kunt kiezen en/of feedback op kan geven, zodat het daadwerkelijke ontwerpen kan beginnen.

Een goed ingerichte site draagt bij aan het langdurig werven en behouden van klanten, een betere vindbaarheid en conversie.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.
Wil je meer weten? Lees meer over ons of neem contact op.