fbpx

Drukwerk

Ontwerp
WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Een huisstijl wordt gezien als een van de meeste cruciale marketingonderdelen. Het identificeert en differentieert je als merk ten opzichte van andere merken in de markt. Het draagt ook bij aan een positieve ervaring met jouw product/ dienst, wat een impuls kan geven in de verkoop.

Drukwerk – hoe en waarom?

Bij het laten afdrukken van drukwerk moet rekening worden gehouden met verschillende factoren, zoals het formaat, de papiersoort, de kleurkeuze, de lay-out en de afwerking (zoals lamineren of binden). Het ontwerpen en produceren van drukwerk vereist vaak de expertise van grafisch ontwerpers en drukkers om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is en voldoet aan de specifieke behoeften van de klant.

Drukwerk blijft een belangrijk medium voor communicatie en marketing, ondanks de groei van digitale media. Het heeft een tastbare en tastbare kwaliteit die soms meer impact kan hebben dan digitale inhoud. Veel bedrijven en organisaties gebruiken nog steeds gedrukte materialen als onderdeel van hun marketingstrategieën, naast hun online aanwezigheid.

Image module
Image module

Soorten drukwerk

Drukwerk kan verschillende vormen aannemen, waaronder boeken, tijdschriften, kranten, brochures, flyers, visitekaartjes, posters, banners en nog veel meer. Het wordt vaak gebruikt voor reclamedoeleinden, informatieverstrekking, branding en artistieke expressie.

Lokaal betrokken

Wij werken vooral voor lokale ondernemers, stichtingen, verenigingen etc.
We ontwikkelde bijvoorbeeld:
Visitekaartjes (en website + huisstijl + logo) voor Dakrevisie en van Zijl klusbedrijf.
Sponsordoeken voor A-quadraat, Irene beach en Hooft delicatessen.
En diverse (advertenties, folders, bochures, borden en menukaarten) voor P.Doek mode, Slagerij van Loo en Mamma Mia.

Neem contact met ons op per mail of via de contactpagina voor meer informatie. Bellen mag uiteraard ook: 030-2692161. Of lees meer over ons.