fbpx

Ontwerp

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Ontwerp

Bij mij begint het ontwerp proces met het in kaart brengen van jouw wensen en ideeën, daarna gaan we samen bekijken of deze aansluiten bij jouw boodschap en de doelgroep die je wil bereiken.

Daarnaast denk ik proactief mee of er aspecten zijn die we kunnen toevoegen of verbeteren om jouw toekomstige ontwerp(en) zo te realiseren dat de kans dat jij jouw potentiële doelgroep bereikt zo groot mogelijk is.

Vervolgens starten we met ontwerpen en doorlopen we dit proces samen in die zin dat we tussentijds (een of meerdere keren afhankelijk van de wensen) laten zien waar we mee bezig zijn en jij hier kritisch naar kan kijken (dat doen we zelf ook namelijk) en we waar nodig dus de gewenste aanpassingen maken.

Door deze werkwijze zorgen we er samen voor dat het eindresultaat niet alleen voor jou maar ook voor jouw klanten de “wow” factor heeft!

Heb jij al een website, webwinkel of huisstijl maar wil je deze is kritisch onder de loep (laten) nemen en vernieuwen? Ook dan help ik je graag!

Twijfel je nog? Bekijk de reviews of neem contact op.

Webdesign is het vormgeven van websites.

Omdat een goede website veel meer is dan alleen een digitaal visitekaartje kijken ik ook naar de juiste structuur, navigatie en gewenste interactie en maken op basis daarvan een of meerdere ontwerpen.

Hierbij zijn jouw wensen en de uiteindelijke bezoekers het centrale punt:

Hoe gaan we de pagina’s met elkaar verbinden (naar elkaar laten linken), hoe kan de bezoeker gemakkelijk door de site navigeren, welke acties moet hij kunnen ondernemen en waarom?

Als dit allemaal duidelijk is begint het daadwerkelijke ontwerpen.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.

Wil je meer weten? Neem contact op.

Een webwinkel heeft veel van dezelfde behoeften als een website als het gaat om de juiste structuur en navigatie.

Maar het grote verschil is natuurlijk dat je wilt dat mensen een aankoop doen!

Omdat dit de basis is van een webshop, is de “customer journey” (nog meer) de kern van het ontwerp.

Door het aankoopproces zo eenvoudig mogelijk te maken met zo min mogelijk stappen, de juiste betaalmethoden enzovoort, creëren we de basis van jouw webwinkel.

Het categoriseren van producten is een andere (belangrijke) stap: hoe beter we producten categoriseren, hoe gemakkelijker jouw bezoekers zullen vinden wat ze nodig hebben en een aankoop doen.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.

Wil je meer weten? Neem contact op.

Apps zijn niet meer weg te denken van onze smartphones en computers!

Een app is niks meer dan een klein computerprogramma voor een smartphone, tablet en soms ook laptop/desktop.

Met een app kan er een bepaalde activiteit worden uitgevoerd, denk aan bankieren, muziek downloaden, chatten of social media.

Er zijn 3 soorten apps: de web-app, de native app en de hybride app. De web-app is een mobiele versie van een website en laat alleen de belangrijke onderdelen zien.

Een native app is een app die voor 1 platform is ontwikkeld (Apple iOS, Android, Windows mobile), dit heeft als nadeel dat het hogere kosten met zich meebrengt omdat je dus per besturingssyteem een app moet ontwikkelen, maar als voordelen dat je maximaal gebruik kan maken van de functionaliteiten van het apparaat, de apps vaak sneller zijn dan hybride apps (omdat ze ontwikkeld zijn voor een specifiek platform) en je toegang hebt tot de smartphone bibliotheek voor gebruik van media.

Een bekende native app is die van Paypal.

Een hybride app combineert beide: de basis is opgebouwd zoals een native app en daarnaast wordt een deel van de inhoud gevuld door een website.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.

Wil je meer weten? Neem contact op.

De huisstijl omvat logo, lettertype, kleuren, vormentaal en is gebaseerd op de identiteit van een bedrijf of organisatie en/of de boodschap die het bedrijf wil uitstralen.

De huisstijl is meestal het eerste wat een (potentiële) klant ziet.

Door al deze elementen logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) consistent te gebruiken in je website, op visitekaartjes, in e-mails, bedrijfskleding etc. zorg je voor herkenbaarheid.

Een goede huisstijl is dus op al deze vlakken een afspiegeling van de identiteit van het bedrijf.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk de cases of portfolio.

Wil je meer weten? Neem contact op.

BASIS

€ 1495,-

een iphone met daarop de opties voor het website basis pakket
EXTRA

€ 1995,-

een iphone met daarop alle opties voor website pakketten
WEBSHOP

€ 2395,-

een iphone met daarop alle opties voor webshop pakketten
Andere wensen?