fbpx

Diensten

De diensten die wij verzorgen.
Waarmee kunnen we je helpen?
ontwerp icoontje
ONTWERP
development icoontje
ONTWIKKELING
SEO icoontje
SEO
hosting icoontje
HOSTING
Ontwerp

Bij mij begint het ontwerp proces met het in kaart brengen van jouw wensen en ideeën, daarna gaan we samen bekijken of deze aansluiten bij jouw boodschap en de doelgroep die je wil bereiken.
Daarnaast denk ik proactief mee of er aspecten zijn die we kunnen toevoegen of verbeteren om jouw toekomstige ontwerp(en) zo te realiseren dat de kans dat jij jouw potentiële doelgroep bereikt zo groot mogelijk is.

Ontwikkeling

Web/app ontwikkeling is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website, webwinkel of andere web oplossing te maken heeft.
Websites en dergelijke kunnen in principe worden gemaakt in elk systeem gemaakt worden, al is dit vaak niet wenselijk en tevens afhankelijk van de wensen van jouw als klant.

SEO

Search Engine Optimization is de naam die wordt gegeven aan alle activiteiten waarmee je probeert jouw site hoger in de rangorde te krijgen in de weergave van zoekmachines: je probeert een positie te bereiken of te versterken.
In de zoekresultaten geeft Google ™ of een andere zoekmachine links weer naar pagina’s die door hem of haar als “gezaghebbend/autoritair” worden beschouwd en relevant zijn voor de zoekopdracht op basis van zoekwoorden.

Hosting

Hosting, inclusief alles wat je nodig hebt: mailadressen, databases, spamfilters,  voldoende GB en bandbreedte, een gratis SSL-certificaat, automatische back-ups en zo met 1 klik allerlei content management systemen kunnen installeren zoals WordPress, Drupal. Open Cart, Prestashop, Magento en Joomla.

Dit alles en meer is te verkrijgen en te beheren via ons eigen portaal waar we gebruik maken van de juiste applicaties zoals Direct Admin en Softaculous.

Marketing

De term Marketing staat voor het geheel van alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen.
Door de jaren heen is zowel de definitie van marketing veranderd als de wijze waarop het wordt toegepast door de invloed van onder andere social media en vakgebieden zoals psychologie.

Keertje koffie doen?